• BANNER1-3
  • BANNER2-3
  • BANNER33-3

Crane Mobile

XJCM minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing desain profesional, ngasilake lan menehi hasil karo derek medan kasar, derek truk, derek menara lan mesin konstruksi liyane.

Produk Fitur

Saliyane produk kinerja tinggi, XJCM nyedhiyakake layanan global sing bisa dipercaya. Iki tegese kita ngidini sampeyan kerja kanthi aman lan efisien - sanajan ing kahanan ekstrem.

Babagan Kita

  • 0200728153124
  • e05149d5c840b64f6a74a411c38e661
  • 2ea27f107c886b90158649a49a12402

Madeg ing taun 2002, Xuzhou Jiufa Machinery Co, Ltd (XJCM). minangka perusahaan saham kanthi modal investasi RMB16 yuta. Perusahaan kita selawase 53 ewu meter persegi, 38 ewu kanggo lokakarya. Kita dilengkapi luwih saka 260 fasilitas anyar lan canggih. Kita duwe spesialisasi nggawe struktur mesin konstruksi gedhe lan kemampuan produksi tahunan yaiku 20 ewu metrik ton. Mesin teknologi tinggi kanggo kontrol numerik, pengelasan, penempaan, lan perawatan panas digunakake ing proses produksi. Produk utama XJCM yaiku derek medan kasar, derek truk, derek menara mandhiri, pipelayer multifungsi lan akeh bagean mesin konstruksi. Dheweke mesthi duwe kualitas standar. Crane seri RT, derek truk seri QY lan derek menara seri JFYT diekspor menyang Amerika Utara. Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah, Asia Barat, Asia Tenggara lan liyane luwih saka 30 negara lan wilayah.

"Seri derek off-road RT" kanthi independen diteliti lan dikembangake dening perusahaan kasebut diakoni minangka "produk teknologi tinggi" dening Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Jiangsu lan terdaftar ing "Proyek Demonstrasi Industrialisasi Rencana Obor Nasional" dening Menteri Ilmu lan Teknologi.

Bagéan Struktural

XJCM khusus kanggo nggawe struktur mesin konstruksi gedhe. Kami nyedhiyakake ember excavator, ember loader, lengan rocker, boom, bingkai ngarep, bingkai mburi, gulungan pin lan produk liyane sing gegandhengan karo XCMG, CAT, FOTON, LIUGONG, forklift HELI, YUTONG lan akeh liyane perusahaan mesin terkenal liyane ing China.

MITRA KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing ana.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo