Truk XJCM 25 ton kanthi didol

Katrangan singkat:

Crane truk QJ 25 merek XJCM luwih masuk akal tinimbang jinis crane liyane, ngirit bahan baku lan syarat kinerja sing memuaskan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

XJCM QY25A minangka model sing populer, ora preduli kualitas utawa rega minangka pilihan paling apik kanggo klien

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Ukuran Garis Besar

Parameter

Dawane umume

mm

12840

Jembar umume

mm

2500

Dhuwur umume

mm

3865

Dhasar gandar 1st dhasar poros

mm

4600

2nd dhasar poros

mm

1350

Tapak Rodha ngarep (1st poros lan 2nd poros)

mm

2060

Rodha mburi (3pasuryan poros)

mm

1860

Parameter Bobot

Bobot curb Bobot total

kg

33000

Ngarep 1st  bobote poros

kg

7000

Mburi 2pasuryan lan 3th bobote poros

kg

26000

Bobot mati ing negara lelungan Bobot total

kg

33145

Ngarep 1st bobote poros

kg

7050

Mburi 2pasuryan lan 3th bobote poros

kg

26095

Parameter Daya

Model mesin

 

MC07.28-40

Mesin Max. daya output

KW / (r / min.)

205/2300

Mesin Max. torsi / Maks. kacepetan rotasi toque

Nm / (r / min.)

1100 / 1200-1800

Kacepetan puteran kanthi peringkat mesin

RPM

2300

Parameter Plancongan

Kacepetan lelungan Maks. kacepetan lelungan

Km / h

90

Min kacepetan lelungan stabil

Km / h

3-5

Nguripake radius Min ngowahi radius

m

10

Sudut pendekatan

°

22

Sudut mangkat

°

16

 

Parameter Kinerja Utama

Maks. total ngangkat ngangkat

t

25.0

Min dirating radius apa

m

3.0

Nguripake radius ing ayunan meja ayunan

m

3.22

Maks. momen mbukak Boom dhasar

KN.m

975

Span Outrigger Bujur

m

6.2

Sisih tambahan

m

6

Ngangkat dhuwur Boom dhasar

m

11

Boom kanthi lengkap

m

40

Boom kanthi lengkap + Jib

m

48.2

Dawa boom Boom dhasar

m

10.5

Boom kanthi lengkap

m

40

Boom kanthi lengkap + Jib

m

47.3

Sudut instalasi Jib

°

0, 30

Parameter Kacepetan Makarya

Wektu booting booting Wektu nambah boom

s

80

Boom mudhun wektu

s

60

Wektu teleskop boom Boom kanthi lengkap

s

240

Boom kanthi mundur wektu

s

100

Maks. ayunan / kacepetan slaying

rpm

2

Outriggers wektu teleskop Outrigger horisontal Ngembangake kanthi sinkron

s

35

Mundur kanthi sinkron

s

30

Outrigger vertikal Ngembangake kanthi sinkron

s

35

Mundur kanthi sinkron

s

30

Kacepetan angkat (tali tunggal) Winch utama Beban kebak

m / mnt

75

Ora mbukak

m / mnt

100

Winch tambahan Beban kebak

m / mnt

75

Ora mbukak

m / mnt

100

Watesan swara

Radiasi eksternal

dB (A)

≤116

Posisi driver

dB (A)

≤90

 

 

2.15
2.19
1.16
2.33

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan