Crane truk hidrolik merek 50 ton XJCM didol

Katrangan singkat:

Crane truk 50 ton merek XJCM nggunakake sasis HOWO, QY50 minangka produk terkenal ing perusahaan XJCM. Efisiensi kerja sing dhuwur.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Crane truk hidrolik merek 50 ton XJCM didol

 Parameter teknis utama ing negara lelungan

 

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Outline

ukuran

paramèter

Dawane umume

mm

15450

Jembar umume

mm

2550

Dhuwur umume

mm

3900

Dhasar gandar

mm

1800 + 4300 + 1350

Tapak ban (ngarep / mburi)

mm

2015/1860

Bobot curb

Crane umume

kg

43000

NgarepⅠ 、 Ⅱ bobote maksimal

kg

17000

Bobot poros III / IV

 

kg

26000

Kekuwatan

Parameter

Mesin ngukur daya

Kw / (r / min)

248/2300

Torsi dirating mesin

Nm (r / min)

1250/1200 ~ 1800

Plancongan

Parameter

Kacepetan maksimal

Km / h

110

Min. Diameteripun nguripake

m

24

Nguripake radius ing ayunan meja ayunan

 

m

4.1

Min. Reresik lemah

mm

230

Sudut pendekatan

°

16

Sudut mangkat

°

15

Maksimum

%

35

Konfigurasi angkat spesifikasi teknis utama

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Parameter operasi utama

Maksimum ngangkat kanthi ngangkat

t

50

Radius kerja sing dirating

m

3

Wayahe maksimal Boom dhasar

KN.m

1976

Kanthi nambah boom

KN.m

1147

Span Outrigger Bujur

 

m

9.265

Sisih tambahan

m

7.8

Ngangkat dhuwur Boom dhasar

m

11.6

Kanthi nambah boom

m

42.5

Kanthi ngluwihi boom + Jib

m

62

Dawa boom Boom dhasar

m

11.3

Kanthi nambah boom

m

42.5

Jib

m

10 / 18.5

Parameter kacepetan sing digunakake

Ngunggahake wektu Wektu nambah boom

s

37

Boom mudhun wektu

s

96

Wektu teleskop Boom lengkap

s

86

Boom ditarik kanthi mundur

s

102

Kacepetan maksimal

r / min

2.5

Wektu teleskop outrigger Swing outrigger Ngembangake kanthi sinkron

s

22

Mundur kanthi sinkron

 

s

17

Outrigger vertikal Ngembangake kanthi sinkron

s

33

Mundur kanthi sinkron

s

21

Angkat tali tunggal (tali kawat ing lantai papat) Winch utama Angkat

m / mnt

120

Mudhun

m / mnt

80

Winch tambahan Angkat

m / mnt

110

Mudhun

m / mnt

70

7.13
6.10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan