Babagan Kita

XUZHOU JIU FA

Madeg ing taun 2002, Xuzhou Jiufa Machinery Co, Ltd (XJCM). minangka perusahaan saham kanthi modal investasi RMB16 yuta. Perusahaan kita selawase 53 ewu meter persegi, 38 ewu kanggo lokakarya. Kita dilengkapi luwih saka 260 fasilitas anyar lan canggih. Kita duwe spesialisasi nggawe struktur mesin konstruksi gedhe lan kemampuan produksi tahunan yaiku 20 ewu metrik ton. Mesin teknologi tinggi kanggo kontrol numerik, pengelasan, penempaan, lan perawatan panas digunakake ing proses produksi. Produk utama XJCM yaiku derek medan kasar, derek truk, derek menara mandhiri, pipelayer multifungsi lan akeh bagean mesin konstruksi. Dheweke mesthi duwe kualitas standar. 

XJCM minangka salah sawijining pemasok kompetitif lan apik banget kanggo XCMG. Kita nyedhiyakake ember excavator, ember loader, lengan rocker, dasi, boom, bingkai ngarep, bingkai mburi, gulung pin lan produk liyane sing gegandhengan karo XCMG, CAT, FOTON, LIUGONG, forklift HELI, YUTONG lan akeh perusahaan mesin terkenal liyane ing China. Crane seri RT, derek truk seri QY lan derek menara seri JFYT diekspor menyang Amerika Utara. Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah, Asia Barat, Asia Tenggara lan liyane luwih saka 30 negara lan wilayah. 

 

 

Foto pelanggan

Klien kami: • Proyek Berlian Malta • ACCESSORIES AGRO (NZ) TERBATAS • Konstruksi Avsrya • GROUP BALBANS & LTD INVESTASI. • SWISS GRADE CONSULT TERBATAS • SAMAD RESOURCES LTD. • Tayo Propert Mamagements Ltd.

微信图片_20171024083833
微信图片_20190311104159
微信图片_20190111111224

 

 

Bisnis mesin konstruksi

Kanthi kekuwatan sing kuwat lan struktur tata kelola perusahaan sing sampurna, perusahaan kasebut wis sukses ndhaptar ing Jiangsu Equity Exchange Center lan dadi anggota pasar perdagangan ekuitas regional. Antarane, pipelayer multi-fungsi seri DGY lan kendaraan sanitasi sing ngemot mandhiri wis menang paten penemuan global. Seri JFYT kanthi cepet mandhiri mandhiri derek minangka produk pertama ing China. "Seri derek off-road RT" kanthi independen diteliti lan dikembangake dening perusahaan kasebut diakoni minangka "produk teknologi tinggi" dening Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Jiangsu lan terdaftar ing "Proyek Demonstrasi Industrialisasi Rencana Obor Nasional" dening Menteri Ilmu lan Teknologi.

1602235670(1)

 

 

Lokakarya

• Wiwit didegake, perusahaan iki wis sukses nandur modhal ing mesin mesin lan uji coba canggih, lan duwe organisasi produksi lan kapasitas pamrosesan luwih saka 3.000 set mesin lan peralatan konstruksi skala gedhe.

IMG_4502

Mesin mlengkung CNC 2500T

IMG_4505

Mesin bosen skala gedhe

• Peralatan liyane kayata peralatan nglereni laser, mesin nglereni plasma sing apik, mboseni lantai lan mesin panggilingan.
IMG_4542

Mesin pemotong plasma CNC

未标题-3

Mesin pemotong laser CNC

• Detektor telung koordinasi, detektor cacat las, lsp., Kabeh kalebu peralatan sing paling canggih ing China.

1602230909(1)

Gantry welding otomatis

1602230926(1)

Detektor telung koordinat

 

 

Sertifikat

Perusahaan kasebut duwe sistem manajemen jaminan kualitas teknis lengkap, lan lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja ISO18001 lan sertifikasi CE, sertifikasi GOST. Saiki, perusahaan duwe 56 teknologi paten, kalebu 15 paten penemuan lan 41 paten model utilitas.

未标题-5

 

 

Pameran

1.17
1.26
1.12

Perusahaan nggabungake teknologi, modal, bakat, komponen struktural, lan njupuk industri minangka tanggung jawab, kejujuran, kualitas minangka oyot, lan ngasilake masyarakat kanthi produk mesin rekayasa bermutu!