Boom merek XJCM kanggo crane

Katrangan singkat:

XJCM bisa ngrancang lan ngasilake bagean crane, bagean excavator, bagian loader kanggo pelanggan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

XJCM nyedhiyakake boom, jib, ember kanggo XCMG, Heli, LiuGong lan akeh perusahaan mesin konstruksi ing China

微信截图_20200721105551
IMG_4794

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan