Pabrikan Tiongkok Didol 2ton Kanggo 100ton Ember Excavator

Katrangan singkat:

XJCM bisa ngasilake Excavator Bucket ukuran beda minangka panjaluk pelanggan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kinerja Ember Excavator: 

1. Nggunakake bahan nyandhang kanggo nglereni egde lan piring ngisor ember.
2. Kamar gedhe piring sisih gampang digali.
3. Desain khusus ing pasar Eropa Lor, ing Swedia, Switaerland lan Norwegia.
Ember seri 4.XJ bisa disesuaikan miturut lingkungan sing digunakake.

挖斗
2.13
2.11

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan