XJCM nyedhiyakake Crane boom

Katrangan singkat:

XJCM khusus kanggo nggawe struktur mesin konstruksi gedhe. Boom membran bisa digunakake kanggo XCMG, derek truk XJCM lan crane RT.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk utama XJCM yaiku derane medan kasar, derek truk, derek menara mandhiri, pipelayer lan akeh bagean mesin konstruksi kanggo produk kasebut. Boom Cano cocog kanggo derek XCMG, derek XJCM lan derek liyane.Uga kita bisa ngrancang lan ngasilake minangka syarat pelanggan

微信截图_20200721105551
IMG_4794

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan