Bingkai derek

Katrangan singkat:

Desain perusahaan XJCM lan ngasilake frame crane lan bagean struktural liyane kanggo crane, excavator, loader kanthi kualitas tinggi. Sugeng negosiasi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

XJCM duwe mesin teknologi tinggi kanggo kontrol numerik, pengelasan, penempaan lan perawatan panas digunakake ing proses produksi. 

汽车起重机车架
7E7A5986

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan