Tabel derek

Katrangan singkat:

XJCM duwe mesin teknologi tinggi kayata plasma kinerja, mesin perencanaan, mesin campuran lan liya-liyane kanggo kontrol numerik, pengelasan, penempaan, lan perawatan panas digunakake ing proses produksi. Produk kita mesthi kualitas standar.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bagian struktural derek XJCM nduweni kualitas apik, bisa digunakake kanggo XCMG lan perusahaan mesin konstruksi liyane.

起重机转台
数控激光切割机

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan