Lapisan pipa 24 ton

Katrangan singkat:

XJCM nggunakake pipelayer 24 ton kanggo clamping Pipa, angkat pipa, peletakan pipa, transportasi pipa


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

  Spesifikasi teknologi nilai
1 Model DGY24
2 Jumlah total 38.3T
3 Kapasitas ember standar 0,5m3
4 daya mesin 198KW
5 kacepetan rotasi  2000r / menit
6 Kacepetan nyleweng 10,6r / menit
7 Maks. kacepetan lelungan (H / L)  5.2 / 3.3Km / h
8 Kemampuan biji  35 °
9 Jinis operasi  Servo hidrolik
10 Dawane umume  11350mm
11 Jembar umume  3390mm
12 Dhuwur umume (ndhuwur taksi operator) 3200mm
13 Min reresik lemah  480mm
14 Nguripake radius ing ayunan meja ayunan  3100
15 Maks. dhuwur ngeduk  11000
16 Maks. Radius ngeduk 11700
17 Pipa OD sing paling cocog kanggo angkat  1016mm
18 Maks. dawa pipo kanggo angkat  12m
19 Maks. mbukak ngangkat dirating 24T
20 Dawa boom  7500 ~ 12200mm
21 Maks. ngangkat dhuwur  12m
22 Qty. saka tali kawat baja kanggo angkat  6
23 Diameter tali kawat baja kanggo angkat  14mm

Load chart of DGY24

Radius (m)

Base Boom dawa 7500mm

Mid-ngluwihi dawa Boom 9100mm

Dawane boom lengkap 11700mm

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

3

24000

18900

 

3.5

19500

16200

9900

4

16000

13950

9000

4.5

13500

11250

8550

5

11800

10440

8100

6

 

9000

7650

7

 

8000

6300

8

 

6500

4950

9

 

 

3600

10

 

 

2430

b794c8f3a2b17b29e2ae181795fc507
52549d1a0b2f976a76a5ede06638750

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan