Bingkai excavator

Katrangan singkat:

XJCM bisa ngrancang lan ngasilake bagean struktural sing akeh minangka kebutuhan pelanggan. Bingkai excavator bisa digunakake kanggo excavator merek XCMG


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kebijakan Kualitas: manajemen miturut hukum, dhisik Pelanggan, Realistis lan inovatif, Mupangat dadi kelas siji.

下车架
斗杆

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan