XJCM ngatur Kabeh Model Wheel Loader Bucket

Katrangan singkat:

Desain XJCM lan pabrik ember excavator ember loader berkualitas tinggi, lengan loader kanggo akeh perusahaan mesin constrction.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kinerja ember:

1. Nggunakake bahan nyandhang kanggo nglereni egde lan piring ngisor ember.
2. Desain khusus ing pasar Eropa Lor, ing Swedia, Switaerland lan Norwegia.
3. Ember seri XJ bisa disesuaikan miturut lingkungan sing digunakake.

2.2
1.13
4.2
2.1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan