Bingkai mburi Loader

Katrangan singkat:

Bingkai loader pabrik XJCM, ember loader kanggo HELI FORKLIFT。Kami nyedhiyakake rega sing apik lan berkualitas tinggi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

XJCM duwe tim desain sing apik kanggo komponen struktural. Uga bisa ngasilake produk bermutu. Kita nyuplai komponen seri kanggo exavator, loader lan Crane.

装载机-后车架 (2)
装载机后车架

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan