crane menara seluler

Katrangan singkat:

Timer seluler cilik XJCM ndamel menara derek QTYZ-20


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

XJCM ngrancang mini crane menara mini anyar, banjur tambahake piranti penarik .dadi derek menara off road anyar bakal teka. Iki produk sing dipatenake.

 

Kategori Barang Unit QTYZ-10 QTYZ-20
Ngangkat

paramèter

Maks. Dhuwur pucuk m 17 22
Max. Radius kerja m 20 21
Maks. Bobot bobot Kg 1000 2000
Kacepetan angkat m / mnt 20 27
Kacepetan troli m / mnt 19 25
Kacepetan nyleweng r / min 0,8 1
Ngatur wektu min 6 10
Span Outrigger  m 3.5x3.5 7.9x5.2
Bobot mati Kg 14500 26000
Parameter lelungan Kacepetan maksimal Km / h 15 15
Sistem hidrolik Sistem hidrolik Mpa 28 28
Pasokan listrik Daya Rated Kw 11.4 18.5
Pasokan listrik 380 / 50HZ
越野塔机4
越野塔机1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan