Crane truk ros-trosan ros XJCM 12 ton

Katrangan singkat:

Seri crane truk Jiufa QY nglamar teknologi kontrol komputer, CAN teknologi bis, teknologi kontrol proporsional pilot hidrolik, teknologi variabel steplade shift elektronik, teknologi deteksi posisi kemudi papat roda lan sistem pemantauan gambar keamanan, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

XJCM pabrik derek truk 10 ton nganti 120 ton, crane kita nggunakake sasis merek terkenal. Taksi lan taksi operator dipisahake. Keuntungan derek yaiku mobilitas sing apik, reliabilitas sing dhuwur lan layanan purna jual sing trep.

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Ukuran

 

Dawane umume

mm

11985

Jembar umume

mm

2500

Dhuwur umume

mm

3360

Dhasar gandar

mm

4400

Ban ban

mm

1810 (Ngarep) 1800 (Mburi)

suspensi ngarep / suspensi mburi

mm

1450/2190

protraction ngarep / mburi mburi

mm

3255/690

 

Bobot

Bobot mati ing negara lelungan

Kg

15600

 Bobot curb

Kg

15405

Alex mbukak Poros ngarep

Kg

 

Poros mburi

Kg

 

Parameter daya

Output dirating mesin

Kw / (r / min)

118/2300

Mesin Max.torque

Nm (r / min)

550 / 1200-1900

Parameter lelungan

Kacepetan maksimal

Km / h

89

Nguripake radius ing ayunan meja ayunan

m

2.53 / 2.13

Min. Reresik lemah

mm

260

Sudut pendekatan

°

16

Sudut mangkat

°

10

 

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Parameter kinerja utama

Maksimum ngangkat kanthi ngangkat

t

12

Max. Radius kerja

m

3

Torsi maksimal Boom dhasar

KN.m

475

Boom lengkap

KN.m

171

Span Outrigger   Bujur

 

m

4,58

Sisih tambahan

m

5.6

Ngangkat dhuwur Boom dhasar

m

10.4

Boom lengkap

m

32

Boom lengkap + Jib

m

39

Dawa boom Boom dhasar

m

9.93

Boom lengkap

m

31.23

Boom lengkap + Jib

m

38,23

Parameter kacepetan sing digunakake

Luffing wektu Ngunggahake boom

s

68

Wektu mudhun

 

s

38

Wektu teleskop

 

Kanthi lengkap wektu

s

97

Wektu mundur kanthi

 

s

37

Kacepetan maksimal

r / min

2.5

Outriggers wektu teleskop Horisontal Tambahake kanthi sinkron

 

s

19

Mundur

sinkronisasi

 

s

14

Vertikal Tambahake kanthi sinkron

s

34

Mundur kanthi sinkron

s

16

Kacepetan maksimal (winch utama, ora ana beban)

m / mnt

95

Kacepetan maksimal. (Winch tambahan, ora ana beban) 

 

m / mnt

95

1
新12吨汽车吊-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan