Kren seluler medan atos abot XJCM 130ton

Katrangan singkat:

Crane seluler konstruksi berat RT 130 akeh digunakake ing operasi angkat abot, transfer jarak adoh, operasi angkat situs sempit kanggo situs konstruksi, lapangan minyak ruangan, gudang, lapangan barang, bates logistik lan situs liyane.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Perusahaan XJCM bisa nyuplai derek medan kasar 10 ton -160 ton kanggo klien s. Crane seluler konstruksi berat RT 130 akeh digunakake ing operasi angkat berat, transfer jarak pendek, operasi angkat situs sempit kanggo situs konstruksi, lapangan minyak ing luar ruangan, gudang, barang yard, bates logistik lan situs liyane.

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Parameter dimensi outline

Dawane umume

mm

17350

jembaré sakabèhé

mm

3800

dhuwur sakabèhé

mm

4160

Basis roda

mm

4900

Dhasar rodha

mm

2955

paramèter bobot

Bobot nyopir kabeh mesin

Kg

88660

Beban poros Poros ngarep

Kg

41740

Poros mburi

Kg

46920

paramèter daya

Output dirating daya

Kw / (r / min)

242/2100

Torsi maksimal

Nm (r / min)

1385 / 1000-1400

Parameter lelungan

Kacepetan maksimal

Km / h

35

ngowahi radius Min. Ngowahi radius

m

9.075

Nguripake radius ing buntut putar

m

5.4

Min. Reresik lemah

mm

615

Sudut pendekatan

°

22

Sudut mangkat

°

20

Jarak rem (kacepetan 30Km / jam)

m

≤8.6

Maksimum

%

65

Maks. Noise njaba Akselerasi

dB (A)

86.3

 

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Kinerja utama

Maksimum ngangkat kanthi ngangkat

t

130

Rated digunakake

m

3

Maks. Wayahe mbukak Boom dhasar

KN.m

5100

Boom kanthi lengkap

KN.m

1650

Boom kanthi lengkap + jib

KN.m

1156

Span Outrigger Bujur

m

8.7

Horisontal

m

8.35

Ngangkat dhuwur Boom dhasar

m

13.7

Boom kanthi lengkap

m

50

Boom kanthi lengkap + jib

m

72

Dawa boom Boom dhasar

m

13.2

Boom kanthi lengkap

m

50

Boom kanthi lengkap + jib

m

72.5

Jib soyo tambah

°

0、15、30

Parameter kacepetan kerja

Wektu Luffing Boom Munggah

s

100

Mudhun

s

80

Wektu teleskopik boom Ekstensi lengkap

s

150

Mundur total

s

150

Maks. Kecepetan

r / min

2

Outrigger wektu teleskopis Outrigger horisontal Ditambahi kanthi sinkron

s

19

Ditarik maneh kanthi sinkron

s

30

Outrigger vertikal Ditambahi kanthi sinkron

s

30

Ditarik maneh kanthi sinkron

s

45

Angkat tali tunggal (tali kawat ing lantai papat) Winch utama Tanpa momotan

m / mnt

85

Winch tambahan Tanpa momotan

m / mnt

85

RT130-png
2.2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan