30 Ton Lifting machine crane terrain atos

Katrangan singkat:

Crane medan kasar 30 ton duwe lelungan dalan sing apik lan kinerja dinamis sing apik. Teknologi drive roda papat, teknologi konveksi torsi hidrolik lan teknologi jatah transmisi gedhe kanggo ningkatake kinerja dinamis


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Perkenalan singkat saka RT30

Crane medan kasar RT30 minangka jinis boom teleskopik lan derek jinis ayunan sing lelungan kanthi sasis jinis ban. Iki kasusun saka superstruktur lan undercarriage. Suprastruktur minangka bagean ngangkat, kasusun saka ledakan teleskopik, jib, winch utama, aux. winch, mekanisme luffing, counterweight, swivel table, lan sapiturute undercarriage kalebu suspensi lan bagean mlaku. Suprastruktur lan undercarriage disambungake kanthi bantalan.

RT30 Tabel parameter teknis utama ing negara lelungan

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Ukuran Garis Besar Dawane umume

mm

11680

Jembar umume

mm

3080

Dhuwur umume

mm

3690

Dhasar gandar

mm

3600

Ban ban

mm

2560

Bobot

Bobot mati ing negara lelungan

Kg

27700

Beban poros Poros ngarep

Kg

14280

Poros mburi

Kg

13420

Kekuwatan

Output dirating mesin

Kw / (r / min)

169/2500

Torsi dirating mesin

Nm (r / min)

900/1400

Plancongan

Kacepetan lelungan Maks. kacepetan lelungan

Km / h

40

Min kacepetan lelungan stabil

Km / h

1

Nguripake radius Min ngowahi radius

m

5.1

Min ngowahi radius kanggo endhas boom

m

9.25

Min reresik lemah

mm

400

Sudut pendekatan

°

21

Sudut mangkat

°

21

Jarak rem (ing 30km / jam)

m

≤9

Maks. Keuntungan

%

55

Maks. swara njaba nalika nyepetake

dB (A)

86

Tabel Parameter Teknis Utama RT30 ing Negara Angkat

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Angkat kinerja Maks. total ngangkat ngangkat

t

30

Min .. dirating radius kerja

m

3

Nguripake radius ing ayunan meja ayunan

m

3.525

Maks. momen mbukak

Boom dhasar

KN.m

920

Boom kanthi lengkap

KN.m

560

Boom kanthi lengkap + Jib

KN.m

380

Span Outrigger Bujur

m

6.08

Sisih tambahan

m

6.5

Ngangkat dhuwur Boom

m

9.6

Boom kanthi lengkap

m

27.9

Kanthi ngluwihi boom + Jib

m

36

Dawa boom Boom

m

9.18

Boom kanthi lengkap

m

27.78

Kanthi ngluwihi boom + Jib

m

35.1

Jib nutup kerugian sudut

°

0、30

Kacepetan nyambut gawe

Wektu derricking Wektu nambah boom

s

75

Boom mudhun wektu

s

75

Wektu teleskop Boom kanthi lengkap wektu

s

80

Boom kanthi mundur wektu

s

50

Kacepetan maksimal

r / min

2.0

Wektu teleskop outrigger Balok Outrigger Ngembangake kanthi sinkron

s

25

Mundur kanthi sinkron

s

15

Jack Outrigger Ngembangake kanthi sinkron

s

25

Mundur kanthi sinkron

s

15

Kacepetan angkat Winch utama (Ora mbukak)

m / mnt

85

Winch tambahan (Ora mbukak)

m / mnt

90

4.2
4.3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan