Crane seluler XJCM 80 ton didol

Katrangan singkat:

Crane RT 80 nduweni katrampilan lalu lintas, kinerja dinamis lan mobilitas sing apik, lan bisa digunakake ing saben arah lan lelungan nalika ngunggahake tanpa outrigger. Produk kasebut digunakake kanthi akeh ing operasi angkat abot, transfer jarak cendhak, operasi angkat situs sempit kanggo situs konstruksi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur crane RT80 kaya ing ngisor iki:

setir ngarep, setir roda papat lan setir crab, drive kabeh-roda, kinerja off-road, cocog kanggo lelungan adoh banget.

Gandar kasebut nggunakake merek Jerman KESSLER, kanthi kunci diferensial poros.

Kothak kasebut nganggo merek ZF.

Sistem rem nganggo merek Mico Amerika.

Kategori

Barang

Unit

Parameter

 

Ukuran Garis Besar

Parameter

Dawane umume mm 15000
Jembar umume mm 3350
Dhuwur umume mm 3800
Dhasar gandar mm 4650
Tapak mm 2520

Parameter Bobot

Bobot mati ing negara lelungan Kg 55670
Beban poros Poros ngarep Kg 27310
Poros mburi Kg 28360

Parameter Daya

Output dirating mesin Kw (r / min) 228/2100
Torsi dirating mesin Nm (r / min) 1200/1400

Parameter Plancongan

Kacepetan lelungan Maks. kacepetan lelungan Km / h 35
Nguripake Radius Min ngowahi radius mm 8000
Nguripake radius ing ayunan meja ayunan mm 4680
Min reresik lemah mm 580
Sudut pendekatan ° 20
Sudut mangkat ° 20
Jarak rem (ing 30km / jam) m ≤8.5
Maks. kemampuan kelas % 50
Maks. swara njaba nalika nyepetake dB (A) 84

 

Radius (m)

 

Outrigger lengkap, ayunan 360 °

Dawa boom dhasar 12m

Dawa boom 16.25m

Dawa boom 20,5m

Dawa boom 26.875m

Dawane boom 37.5m

Dawane boom lengkap 46m

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

Angkat momotan (kg)

3

80000

 

 

 

 

 

3.5

80000

54000

 

 

 

 

4

74000

50000

 

 

 

 

4.5

68000

47000

 

 

 

 

5

60000

44000

32000

 

 

 

5.5

53000

41000

30000

 

 

 

6

45000

38000

28000

 

 

 

6.5

38000

32000

26800

 

 

 

7

33500

28000

25000

18100

13400

 

8

27000

22000

22500

16300

11900

 

9

 

18000

18300

14800

10700

 

10

 

15000

14500

13500

9700

 

11

 

12500

12400

11400

8800

 

12

 

 

10600

9800

8000

7000

14

 

 

8000

8500

6700

5800

16

 

 

 

6600

5700

5000

18

 

 

 

5300

4800

4200

20

 

 

 

4200

4100

3600

22

 

 

 

 

3500

3100

24

 

 

 

 

3000

2600

26

 

 

 

 

2600

2200

28

 

 

 

 

 

1900

30

 

 

 

 

 

1600

32

 

 

 

 

 

1300

34

 

 

 

 

 

1100

36

 

 

 

 

 

900

Rating

12

10

8

6

4

4

Standar pancing

Kanggo 80t

Kanggo 30t

Bobot pancing

814Kg

319kg

RT80-1
微信图片_20190107140716

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan