XJCM merek Self Loading lan Unloading Sanitasi Truk

Katrangan singkat:

XJCM ngasilake XJF5160HWC Self Loading lan Unloading Sanitasi Truk kanggo pelanggan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Taun 2018, mobil sanitasi pertama diluncurake ing perusahaan XJCM. detail kaya ing ngisor iki:

Kategori

Barang

Nyawiji

Parameter

Parameter dimensi

Dawane umume

mm

7700

Jembar umume

mm

2400

Dhuwur umume

mm

3500

Basis roda

mm

4700

Basis roda ngarep

mm

1820

Basis roda mburi

mm

1750

Parameter bobot

Bobot umume

Kg

15800

Parameter lelungan

Kacepetan lelungan Kacepetan maksimal

Km / h

90

Nguripake radius Min. Ngowahi radius

m

8

Min. Reresik lemah

mm

230

Parameter klasis

Model Classis Dongfeng EQ5161TZZKJ
Model mesin YC4E160-42
Tenaga mesin 118
kapasitas kabin supir 3
Standar emisi Euro4

Parameter kerja

Bagean outrigger negara kerja (m) 4830
Volume awak ember (m3) 0,5
Ember Max. Radius kerja (m) 6.2
Sudut Puteran Ember (m) 360º tutugan
1
BR1A1883

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan