Crane kabel Angkat merek XJCM

Katrangan singkat:

Desain XJCM lan ngasilake mesin kabel cepet -angkat ngangkat kabel. Cocog kanggo konstruksi garis ketegangan listrik listrik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur model crane kabel XJCM ngangkat fitur KZ-31

1. Boom utama pigura dilipat lan teleskopik, sing bisa nyadari 360 ayunan lengkap lan nyebrang cepet. Dhuwur bisa diatur kanthi sewenang-wenang kanggo memenuhi kahanan kerja sing beda.

2. Seret - mekanisme mlaku-mlaku ngirit biaya, operasi jarak jauh, sesanti sing aman lan andal, gampang dipelajari.

3. Situs kedatangan peralatan bisa dirampungake sajrone 10 menit.

2.1
2.8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan